Smok The Kick

The Kick van Smoketech is bedoeld om te gebruiken in mechanische mods met metalen behuizing. Hij laat je toe om het wattage van je mechanische mod in te stellen tussen 5 en 12 Watt. Op die manier zijn de prestaties van je toestel niet langer afhankelijk van de resterende inhoud van je batterij.
 

 

Meer details

18.95

Tips voor gebruik
 
Deze kick is ontworpen om te gebruiken in 18650 toestellen (maximum 19.5 mm interne diameter) in combinatie met een IMR 18500 batterij. Je kan hem ook gebruik in 18500 toestellen in combinatie met een IMR 18350 batterij. Hij presteert het best met weerstanden tussen 1,3 en 3,0 Ohm.
 
De microprocessor van de kick regelt automatisch de voltage en amperage output bij om je zo een constant wattage te geven.
 
Je kan het wattage aanpassen door aan de schroef in het midden van het 'blauwe doosje' te draaien. Wijzerzin is meer Watt, tegenwijzerzin minder.
 
Wanneer je batterij onder de 3,2 Volt gaat, dan zorgt de kick ervoor dat je niet verder kan dampen en moet je de batterij vervangen.
 
Aan de zijkant van de kick zit een geveerd metalen pinnetje dat de metalen behuizing van je mod moet raken. Anders werkt het niet.
 
De kick heeft een veilgheid tegen korstsluiting. Indien er een korstluiting is tussen de kick en de coil, vuurt je toestel niet tot je het probleem oplost.
 
Ten slotte: De kick vereist enige kennis van zaken. Bij foutief gebruik kan je hem beschadigen. We geven hierop enkel DOA garantie.
 
 
Specificaties Smoketech The Kick:
 
  • Instelbaar wattage tussen 5 en 12 Watt

 

Inhoud van de verpakking:

  • 1 x Smok The Kick