Over Vapuri

Vapuri is een Belgische onderneming met specialisatie op gebied van vaping. We willen onze klanten de meest aangename ervaring met de elektronische sigaret bezorgen en daarom leggen we de focus op kwaliteit en service.

Dankzij de e-sigaret hebben we een tijdje geleden zelf de overstap kunnen maken van tabak naar e-liquid en daarmee ook naar een gezondere levensstijl. Naar ons gevoel is de elektronische sigaret een van de beste ontdekkingen van de laatste jaren en we willen deze positieve ervaring nu met zo veel mogelijk mensen delen.

Vanuit onze persoonlijke interesse hebben we al heel wat e-sigaretten uitgeprobeerd en gaan we ook regelmatig naar internationale beurzen om de nieuwste ontwikkelingen op gebied van ‘vaping gear’ en e-liquids op te volgen. De producten die we selecteren voor onze webshop worden allemaal door iemand van het Vapuri team naar volle tevredenheid gebruikt. Als het naar onze mening niet voldoet (en dat gebeurt helaas wel vaker) dan komt het er hier gewoon niet op.

We verkopen enkel producten van de beste fabrikanten zoals Dicodes, Kangertech, Vision, Innokin, Aspire, … die worden ingekocht bij erkende verdelers. We werken voortdurend verder aan ons aanbod en staan open voor suggesties. Kom daarom regelmatig eens langs of volg ons op Facebook en laat ons weten wat je ervan vindt.

Welkom bij Vapuri !