Momenteel bieden we volgende betalingsmogelijkheden aan:

 

Overschrijving

Na het plaatsen van je bestelling zie je op het scherm een overzicht van de betalingsgegevens. Deze worden ook via email naar je verstuurd. Zodra we je betaling hebben ontvangen word je hiervan via e-mail op de hoogte gebracht.


Bankcontact / Mister Cash

Kies je tijdens het afrekenen van je bestelling voor de betaalwijze Bankcontact / Mistercash dan krijg je via het beveiligde betaalplatform van Mollie een scherm te zien waarin je het kaartnummer en de vervaldatum van je bankkaart kan invullen. Vervolgens druk je op de knop 'Betaal' om de bestelling te finaliseren. Je krijgt onmiddelijk een bevestigings email dat je betaling werd ontvangen. 

Belfius Direct net

Belfius klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalwijze Belfius Direct Net. Via de vertrouwde omgeving van je bank handel je vervolgens de betaling af. Je ontvangt na afloop een bevestigings email dat je betaling werd ontvangen.

Ideal

Ideal werkt samen met de grote banken van Nederland. Nadat u voor Ideal hebt gekozen selecteer je je bank uit een drop down lijst. Vervolgens handel je binnen je vertrouwde omgeving van je eigen bank de betaling af. Je ontvangt na afloop een bevestigings email dat je betaling werd ontvangen.

Sofort

Sofort is een internationaal gekende aanbieder van online betaaldiensten. Kies je voor Sofort dan wordt je doorgestuurd naar de beveiligde Sofort omgeving. Volg de instructies op het scherm om je betaling te finaliseren. Na afloop ontvang je een email ter bevesting dat je betaling werd ontvangen.